Premierul Ponta către miniştri: Vă rog pe toţi să vă pregătiţi pentru cele mai urâte şi murdare atacuri

Premierul Victor Ponta le-a transmis miercuri, 20 iunie, membrilor Guvernului să se pregătească pentru cele mai „urâte şi murdare atacuri”, precizând că trebuie să se concentreze pe a-şi face datoria faţă de români.

„Ştiaţi cu toţii că suntem într-un război cu cel şi cu cei cărora le-am luat puterea din mână în urmă cu o lună şi jumătate. Ştiaţi cu toţii că adversarii noştri nu vor folosi arme curate sau arme onorabile. Pregătiţi-vă, atacurile vor fi cele mai murdare şi cele mai incorecte posibil. Dar avem o sarcină foarte clară de la poporul român şi avem în acelaşi timp cred tot curajul necesar şi hotărârea de a trece peste armele murdare ale adversarului şi de a ne face datoria.

Vă rog să realizaţi cu toţii, şi este un lucru pe care vi l-am spus de la prima noastră întâlnire, acolo, la sediul USL, noi suntem în prima linie a războiului cu sistemul care a guvernat România în ultimii ani şi a guvernat România prin şantaj, prin ameninţare, prin calomnii. O să fie răni, o să fie momente dificile, dar cred că putem trece împreună peste ele”, a declarat Ponta, în debutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Şeful Executivului le-a spus membrilor Cabinetului că cel mai important lucru este că îi au pe români alături de ei.

„Vă rog pe toţi să vă faceţi datoria. Vă rog pe toţi să vă pregătiţi pentru cele mai urâte şi murdare atacuri pe care nu vi le-aţi fi putut imagina vreodată. Şi vă rog pe toţi să ne concentrăm totuşi cea mai mare parte din atenţie la ceea ce oamenii aşteaptă de la noi”, a mai spus Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.