Adrian Năstase a încercat să se împuşte, în faţa poliţiştilor veniţi să-l ridice

Fostul premier, condamnat astăzi la 2 ani de închisoare, a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Adrian Năstase s-a împuşcat cu un pistol de 9 mm. Surse Antena 3 au precizat că acesta s-a împuşcat în zona gâtului, glonţul rămânând prezent în corpul acestuia.

Poliţia Română a confirmat că Adrian Năstase a încercat să se sinucidă în momentul în care i-a fost arătat mandatul de arestare.

La ora 23:30, Adrian Năstase a ajuns la Spitalul Floreasca, urmând să intre în operaţie.

Funcţiile vitale sunt stabilizate şi viaţa lui Adrian Năstase nu este în pericol, conform informaţiilor oficiale. Primele date furnizate de medici arată că locul unde se află glonţul este foarte apropiat de două vase esenţiale pentru supravieţuire, jugulara şi carotida, intervenţia chirurgicală fiind pusă în dificultate şi de un alt factor de risc, acela că Adrian Năstase este diabetic.

Primul ministru Victor Ponta s-a deplasat într-o foarte scurtă vizită la Spitalul Floreasca pentru a se interesa de starea lui Adrian Năstase. “Am vrut să văd cum se simte un om aflat într-un necaz. Este dreptul şi obligaţia mea să văd în ce stare se află”, a spus acesta într-o scurtă declaraţie. Întrebat dacă se aştepta la acest gest din partea fostului premier al României, Ponta a răspuns: “Poate cineva să se pună în poziţia dânsului? Mă gândesc dacă domnul Băsescu este fericit acum”.

Citește și
2 Comentarii
  1. Eugen spune

    Daca chiar avea intentia sa se sinucida ce rost mai avea sa astepte politia ? Probabil ca voia sa fie sigur ca-l gaseste cineva la timp sa-l duca la spital 🙂 . Si din toate astea rezulta ca fie din razbunare politica sau poate chiar justitie adevarata fiecaruia ii poate veni randul la numararea oualelor si ete ca pe’asta-l prinsera cu oua false 🙂

  2. Andra spune

    Va mai amintiti sintagma lui basescu ,,Adriane nici nu stii cat de mic ai sa devii”? Diabolicul si-a urmat cu inversunare planul. Atata timp cat are pe mana Parchetul, Serviciile si justitia, Curtea Constitutionala – conducatorii acestor institutii sau in cazul C.C. intreaga componenta – sunt numiti de Presedinte iar presedintele, spre nenorocirea noastra este basescu, nimic legal nu se va produce in aceasta tara. Adrian Nastase mi-a fost profesor si cunoscandu-l, nu concep in ruptul capului ca verdictul a fost corect. Ma rog la Dumnezeu sa-l ajute, sa-i ajute familia sa treaca peste aceste cosmaruri iar pe cel vinovat cu adevarat sa-l arda focul Iadului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.