Parchetul General a deschis o anchetă în legătură cu tentativa se sinucidere a lui Adrian Năstase

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis o anchetă în legătură cu tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase.

‘Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a constituit o cauză, având ca obiect incidentul petrecut în seara zilei de 20.06.2012, cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că, ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian’, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă condusă de procurorului şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru efectuarea cercetărilor.

Fostul premier Adrian Năstase a ajuns, miercuri noaptea, 20 iunie, cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca din Capitală.

El a fost luat de la locuinţa sa din strada Zambaccian, pe targă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, miercuri, pe fostul prim-ministru Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.