Procurorii au ridicat armele de la locuinţa lui Adrian Năstase

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au ridicat joi, 21 iunie,  mai multe arme de la locuinţa lui Adrian Năstase şi le-au predat Serviciului Arme din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul General, procurorii au finalizat cercetarea la faţa locului în dimineaţa zilei joi, în jurul orelor 3,00, cu acest prilej fiind ridicate două obiecte de vestimentaţie (cămaşa şi maieul) pe care fostul premier le purta în momentul producerii incidentului, arma folosită, respectiv un revolver SMITH &WESSON, calibru 38 special, şi proiectilul provenit de la focul de armă tras, în privinţa acestora din urmă fiind dispusă expertiza balistică.

Joi, în jurul orelor 12,00, procurorii au desigilat încăperea, în vederea predării armelor Serviciului Arme din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

În prezent, sunt în derulare audieri ale personalului medical care au acordat îngrijiri la faţa locului, precum şi ale echipei de poliţişti care au comunicat mandatul de executare a pedepsei.

De asemenea, au fost solicitate Spitalului de Urgenţă Floreasca acte medicale privind diagnosticul post-operatoriu.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.