Vasile Blaga îşi depune moţiunea pentru şefia PDL joi, la ora 17,30

Senatorul Vasile Blaga îşi va depune moţiunea prin care îşi susţine candidatura la şefia PDL joi, 21 iunie, la ora 17,30, au declarat, surse democrat-liberale.

Moţiunile pentru şefia Partidului Democrat Liberal vor putea fi depuse până joi, la ora 18,00, după cum a stabilit Comisia pentru organizarea Convenţiei Naţionale extraordinare a PDL.

„Până joi, 21 iunie, la ora 18,00, este termenul limită de depunere a moţiunilor pentru cei care doresc să candideze la şefia partidului. Joi, la ora 19,00, comisia de organizare formată din cei nouă colegi va da acordul formal cu privire la moţiuni, în sensul că acestea îndeplinesc prevederile statutare. Până duminică, 24 iunie, ora 20,00, vom primi din judeţe comunicarea de susţinere a unei moţiuni, a altei sau a tuturor. În conformitate cu Statutul, fiecare moţiune, pentru a fi considerată validă, trebuie să obţină semnătura de susţinere a cel puţin 10 organizaţii judeţene”, a declarat, marţi, preşedintele Comisiei de organizare a CNE a PDL, Gheorghe Albu.

El a precizat, de asemenea, că liderii moţiunilor declarate valide vor anunţa, ulterior, cei cinci membri care le vor susţine moţiunea, aceştia urmând să fie de altfel cei cinci vorbitori la Convenţie.

Din comisia de organizare a Convenţiei Naţionale extraordinare a PDL fac parte deputatul Gheorghe Albu din partea organizaţiei Alba, Sorin Sălăjan din partea organizaţiei de Arad, deputatul Ioan Botiş din partea organizaţiei Bistriţa-Năsăud, Romeo Raicu din partea organizaţiei Mehedinţi, senatorul Toader Mocanu din partea organizaţiei Neamţ, deputatul Daniel Buda din partea organizaţiei Cluj, Ovidiu Moldovan din partea organizaţiei Mureş, Florin Popescu din partea organizaţiei Dâmboviţa, senatorul Sorin Fodoreanu din partea organizaţiei Suceava.

Convenţia Naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.