Victor Ponta, la Spitalul Floreasca alături de Adrian Năstase

Premierul Victor Ponta s-a deplasat miercuri noaptea la Spitalul Floreasca, pentru a fi alături de fostul premier Adrian Năstase care s-a împuşcat la domiciliu.

Preşedintele PSD nu a dorit să comenteze decizia justiţiei în dosarul Trofeul Calităţii, dar a precizat că doreşte să fie alături de Adrian Năstase şi că se gândeşte totodată la familia acestuia, la băieţii săi.

„Am văzut cum se simte un om aflat într-un necaz. Nu pot comenta decizii luate de justiţie, dar nu puteam să stau acasă, să nu vad cum se simte. Şi o să stau în noaptea asta să aflu veşti despre ce se întâmplă”, a spus Victor Ponta.

El a arătat că a aflat de la echipa de medici că au situaţia sub control şi că îndeplineau toate procedurile medicale.

„Poate să se pună cineva în poziţia dânsului? Mă gândesc dacă dl Băsescu este fericit acum. Nu vorbesc despre Justiţie, dar un om aflat în situaţia mea… e obligaţia mea să văd în ce situaţie se află. (…) Nu am voie să vorbesc despre Justiţie”, a spus premierul.

Întrebat cum arăta Adrian Năstase, Ponta a spus: „Groaznic! Cum poate arăta un om care s-a împuşcat? Evident că mă gândesc la băieţii lui şi la familia lui… Sper că totul va fi bine”, a mai spus preşedintele PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.