Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase

Începând de vineri, 22 iunie, nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei, a anunţat şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, dr. Şerban Brădişteanu.

Acesta a precizat că pacientul este la Terapie Intensivă şi nu a fost evacuat niciun moment.

Brădişteanu a arătat că prof. dr. Ioan Lascăr, care a condus echipa care l-a operat pe Năstase, are foarte mulţi ani de experienţă în domeniul traumatologiei şi a operat numeroase plăgi împuşcate.

Medicul a făcut referire şi la faptul că prezenţa sa în sala de operaţie era necesară, întrucât în zona afectată sunt multe vase importante.

Adrian Năstase este vizitat doar de medici, a precizat dr. Brădişteanu.

Referitor cu conferinţa de presă anunţată pentru vineri după amiază de fiul lui Adrian Năstase, medicul a spus că aceasta nu se va ţine în spital.

Dr. Brădişteanu a menţionat că decizia privind un eventual transfer al lui Adrian Năstase într-o unitate din sistemul penitenciarelor aparţine organelor în drept.

Fostul premier Adrian Năstase este internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de miercuri seara. El a fost supus joi unei intervenţii chirurgicale, în urma tentativei de suicid.

Vineri, 22 iunie, Adrian Năstase împlineşte 62 de ani.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.