Liviu Dragnea susţine că şansele de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu sunt mari

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, 22 iunie, la Satu Mare că şansele de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu în cazul în care nu-l numeşte pe Puiu Haşotti ministru al Culturii sunt mari, afirmând că preşedintele PNL Crin Antonescu are susţinerea întregului USL.

„Şansele de suspendare sunt mari. Nu se pune problema despre şanse, ca să suspenzi un preşedinte şi să mergi la referendum este o acţiune totuşi extremă. Dacă preşedintele nu înţelege… Noi evităm această acţiune. Nu e vorba de şanse mai mari sau mai mici, este vorba de reacţia la un comportament neconstituţional. Deci ce a spus Crin Antonescu are susţinerea întregului USL, fără niciun fel de ezitare”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a precizat că declaraţia solicitată de preşedinte referitoare la plagiat nu este competenţa unui preşedinte, ci a unui procuror.

„Ceea ce a spus Crin Antonescu este corect, asta se va întâmpla. Eu sper ca preşedintele Traian Băsescu să-l numească pe Puiu Haşotti ca ministru al Culturii pentru că ceea ce a solicitat, o declaraţie pe propria răspundere, e competenţa unui procuror. Din câte ştiu eu preşedintele Traian Băsescu nu e procuror, deci nu e corect ceea ce i-a cerut, iar ce a spus Crin Antonescu este foarte adevărat”, s spus Dragnea.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.