Procesul Cordunenilor, amânat pentru 2 august

Magistraţii Tribunalului Maramureş a amânat, vineri, 22 iunie, procesul persoanelor din clanul „Cordunenilor” pentru 2 august ca termen de înfăţişare a celor învinuiţi.

În sala de judecată s-au aflat zece persoane din clanul „Cordunenilor”. Cei cercetaţi sunt acuzaţi de acuzaţi de înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi santaj. Toţi cei implicaţi în acest dosar sunt cercetaţi în stare de libertate.

Membrii grupării sunt cercetaţi în stare de libertate după ce Magistraţii Curţii de Apel Cluj au decis sa respingă recursul făcut de DIICOT. ‘Capii’ clanului, Adrian şi Bogdan Corduneanu şi Silviu Gătlan au părăsit Penitenciarul Gherla în aceiaşi zi.

Citeste si:  MFP a împrumutat de la bănci peste 1,106 miliarde lei

Membrii clanului Corduneanu au fost arestaţi, pentru a doua oară, la mijlocul anului trecut. Pe 5 iunie 2012, Tribunalul Maramureş a decis să le înlocuiască celor trei măsura de arest preventiv cu obligativitatea de a nu părăsi localitatea.

Procurorii Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au declarat însă recurs, acesta fiind respins.

Cei trei au fost trimişi în judecată la începutul lunii iulie 2010 de către magistraţii DIICOT Iaşi, alături de alte 24 de persoane. Ei au fost acuzaţi de înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj.

Citeste si:  Cum a fost înşelată UniCredit Ţiriac Bank cu credite imobiliare de 4,6 milioane euro?
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close