Henrik Nenzen, directorul general al Ford România, se retrage după 41 de ani de activitate; Zoltan Brassai îi ia locul

Directorul general al Ford România, Henrik Nenzen, în vârstă de 66 ani, se retrage din activitate la sfârşitul acestei luni, după 41 ani de activitate în slujba Ford Motor Company.

Noul director general al Ford România va fi, începând cu 1 iulie, Zoltan Brassai, de 49 de ani, care în prezent este directorul de operaţiuni al Ford România.

Potrivit unui comunicat Ford , Nenzen s-a alăturat Ford în 1971 şi a îndeplinit o gamă largă de funcţii în domeniile marketing, vânzări şi service ale Ford, inclusiv mai multe misiuni internaţionale în Norvegia, Germania, Statele Unite, Rusia şi România.

„M-am bucurat foarte mult de anii mulţi în care am lucrat pentru Ford şi în special am apreciat aceste ultime 18 luni petrecute aici în România. Având în vedere că în acest moment Compania Naţională de Vânzări Ford România este pusă pe picioare, iar la Craiova începe producţia de motoare de volum şi vehicule, simt că acum este timpul potrivit să predau frâiele de director general”, spune Henrik Nenzen prin intermediul comunicatului de presă.

La rândul său, Hans Schep, director regional pentru operaţiuni vânzări europene, marketing, vânzări şi service în cadrul Ford of Europe, i-a mulţumi lui Henrik Nenzen pentru ”contribuţia excepţională adusă Ford” şi i-a dorit lui şi familiei sale ”toate cele bune pentru viitor”.

Nenzen este urmat în funcţia de director general al Ford România de Zoltan Brassai, 49 ani, actualul director pentru operaţiuni al Ford România. Brassai a deţinut mai multe funcţii la Ford, inclusiv cea de brand manager Ford Europa pentru vehicule din clasele C şi D, în Koln, precum şi director pentru operaţiuni pentru pieţe europene emergente în Budapesta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.