Mario-Ovidiu Oprea îl va înlocui pe Puiu Haşotti în funcţia de lider al grupului PNL

Senatorul liberal Mario-Ovidiu Oprea va prelua, până la finalul acestei sesiuni, atribuţiile de lider al grupului parlamentar al PNL din Senat, deţinute până la acest moment de colegul său de partid, Puiu Haşotti, nominalizat pentru funcţia de ministru al Culturii în Cabinetul Ponta.

Mario-Ovidiu Oprea, care deţine în prezent funcţia de vicelider al grupului parlamentar al PNL din Senat, a declarat, duminică, 24 iunie, că, potrivit Regulamentului acestui for, viceliderul este cel care preia atribuţiile liderului de grup.

”Viceliderul îi va ţine locul acum domnului Puiu Haşotti şi, din sesiunea din toamnă, se va alegere o nouă conducere a grupului parlamentar. Alături de mine mai este vicelider şi domnul senator Emilian Frâncu, însă, acesta a fost validat, în urma alegerilor locale, în funcţia de primar. Secretarul grupului va rămâne domnul senator Titus Liviu Paşca”, a spus acesta.

Întrebat dacă rocada de funcţii din cadrul grupului senatorial al PNL va fi anunţată în şedinţa de plen de luni, Mario-Ovidiu Oprea a afirmat că nu consideră necesar un astfel de demers.

”Nu cred că e nevoie sau cazul să anunţăm de la tribuna Senatului această modificare, fiind prevăzut în Regulamentul Senatului că viceliderul este cel care îl înlocuieşte pe liderul de grup, mai ales că mai sunt doar câteva şedinţe de plen”, a mai precizat senatorul liberal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.