EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Noi procurori şefi la secţiile DNA din Constanţa, Baia Mare, Târgu Jiu şi Satu Mare

0

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât, la propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, învestirea, începând cu data de 19 iunie, în funcţii de conducere pe o perioadă de trei ani a unor noi procurori şefi la secţiile teritoriale DNA din Constanţa, Baia Mare, Târgu Jiu şi Satu Mare.

Potrivit unui comunicat al DNA, Sorin Constantinescu a fost numit în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Constanţa. Acesta are o vechime în funcţia de procuror de peste 12 ani, fiind absolvent al Institutului Naţional al Magistraturii.

În perioada septembrie 2002 – octombrie 2008, Sorin Constantinescu a îndeplinit, succesiv, funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

De la data de 15 octombrie 2008, Sorin Constantinescu îşi desfăşoară activitatea ca procuror în cadrul DNA, Serviciul Teritorial Constanţa, iar începând cu 26 octombrie 2011 a fost delegat în funcţia de procuror şef al acestui serviciu.

Ioan Ulici a fost învestit în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Baia Mare din cadrul Serviciului Teritorial Cluj al DNA, acesta având o vechime în funcţia de magistrat (procuror şi judecător) de peste 15 ani.

Astfel, Ioan Ulici a exercitat funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti, judecător la Judecătoria Sighetu Marmaţiei, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş şi la DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş.

De la data de 12 aprilie 2011, el îşi desfăşoară activitatea ca procuror în cadrul DNA, Serviciul Teritorial Cluj, iar la data de 7 noiembrie 2011 a fost repartizat la Biroul Teritorial Baia Mare din cadrul aceluiaşi serviciu.

Începând cu data de 1 decembrie 2011, Ioan Ulici a fost delegat în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Baia Mare.

Cristian Adrian Bertha a fost numit în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Târgu Jiu din cadrul Serviciului Teritorial Craiova.

Cu o vechime ca magistrat de peste 13 ani, Adrian Bertha a îndeplinit, în perioada mai 1998 – iulie 2004, funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, iar, de la data de 1 iulie 2004, a fost numit în funcţia de procuror la DNA, Serviciul Teritorial Craiova – Biroul Teritorial Târgu Jiu, după care a fost delegat, începând cu data de 1 ianuarie 2012, în funcţia de şef al aceluiaşi birou.

Ciprian Florentin Man a fost numit în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Satu Mare din cadrul Serviciului Teritorial Oradea. Acesta are o vechime ca magistrat de peste 8 ani, fiind absolvent al Institutului Naţional al Magistraturii.

În perioada august 2006 – decembrie 2010, Ciprian Florentin Man a îndeplinit funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

De la data de 1 decembrie 2010, el îşi desfăşoară activitatea ca procuror în cadrul DNA, Serviciul Teritorial Oradea – Biroul Teritorial Satu Mare, iar de la data de 1 ianuarie 2012 a fost delegat în funcţia de procuror şef al aceluiaşi birou.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.