Victor Ponta: Dacă greşeşte vreun ministru, îl sancţionez

Premierul Victor Ponta a reafirmat luni, la sediul USL, că în cazul în care vreun ministru greşeşte, acesta va fi sancţionat.

El nu a spus exact despre ce ministru este vorba, dar a fost întrebat despre afirmaţiile din ultima perioadă ale ministrului de Interne, Ioan Rus, referitoare la regimul de detenţie al fostului premier Adrian Năstase.

„Dacă greşeşte vreun ministru, îl sancţionez. Eu cred că, în acest moment, trebuie să le spunem oamenilor ce facem în viitor. Scandalurile, certurile nu intră direct în fişa postului meu şi vreau să-mi fac datoria faţă de oameni”, a subliniat premierul înaintea reuniunii săptămânale a USL.

Întrebat despre cererea de verificare a lui Daniel Funeriu, premierul a arătat că trebuie să se aplice legea. „Să se aplice legea. (….) M-aţi întrebat ceva care nu ţine de competenţa mea de prim-ministru. Şi am spus, fiecare ministru îşi face datoria şi aplică legea”, a adăugat Victor Ponta.

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat luni într-o conferinţă de presă că a solicitat Inspecţiei Muncii să verifice cum a fost încadrat Daniel Funeriu la Administraţia Prezidenţială în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de educaţie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.