Adjunctul Poliţiei Capitalei Gheorghe Dumitru şi medicul Şerban Brădişteanu, urmăriţi penal pentru favorizarea infractorului

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au început urmărirea penală faţă de comisarul şef de poliţie Gheorghe Dumitru, adjunct al directorului Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, faţă de medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, faţă de ofiţerul de poliţie judiciară Nicolae Costea, cel care a intervenit în cazul tentativei de sinucidere a lui Adrian Năstase, şi faţă de ofiţerul de poliţie judiciară Marian Apostol, sub acuzaţia de favorizare a infractorului în legătură directă cu fapte de corupţie.

„În rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori se arată că există date şi indicii temeinice că cele patru persoane învinuite, prin atitudinea lor, au îngreunat şi au încercat să zădărnicească executarea pedepsei aplicate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fostului prim-ministru Adrian Năstase”, informează un comunicat al DNA remis, marţi.

DNA precizează că marţi celor patru învinuiţi li s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.