EUR
4,76 RON
(-0.05%)
USD
4,20 RON
(-0.13%)
GBP
5,47 RON
(+0.13%)
CHF
4,20 RON
(-0.15%)
AUD
2,99 RON
(-0.56%)
CAD
3,18 RON
(-0.06%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,06 RON
(-0.29%)
ZAR
0,30 RON
(-0.29%)
BRL
1,12 RON
(-0.79%)
CNY
0,63 RON
(-0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.17%)

Adrian Năstase a fost externat din spital şi dus la Penitenciarul Rahova

0

Adrian Năstase a fost externat marţi seara, 26 iunie, din Spitalul de Urgenţă Floreasca şi dus cu o ambulanţă la Penitenciarul Rahova, după ce Tribunalul Bucureşti a decis că nu există niciun impediment pentru ca Poliţia să pună în executare mandatul de încarcerare emis pe numele fostului premier.

Adrian Năstase a fost urcat pe targă în ambulanţă, era conştient şi a vorbit cu persoanele care l-au însoţit. El va fi internat în Spitalul Penitenciarului Rahova.
Ambulanţa a fost escortată de mai multe echipaje ale Poliţiei, fiind urmată îndeaproape şi de o maşină în care se afla fiul lui Năstase, Andrei.

Tribunalul Bucureşti a decis, în cursul zilei de marţi, că nu există niciun impediment în punerea în executare a sentinţei de doi ani închisoare dată fostului premier de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” a solicitat printr-o adresă managerului Spitalului Clinic de Urgenţa Floreasca, luarea măsurilor necesare pentru prezentarea lui Adrian Năstase la institut, miercuri, începând cu ora 9,00, cu toate documentele medicale relevante, când se întruneşte comisia medico-legală pentru amânarea întreruperii executării pedepselor privative de libertate din motive medicale.

Tot marţi, procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de comisarul şef de poliţie Gheorghe Dumitru, adjunct al directorului Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, faţă de medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, faţă de ofiţerul de poliţie judiciară Nicolae Costea, cel care a intervenit în cazul tentativei de sinucidere a lui Adrian Năstase, şi faţă de ofiţerul de poliţie judiciară Marian Apostol, sub acuzaţia de favorizare a infractorului în legătură directă cu fapte de corupţie.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.