Monica Macovei: Nu candidez la nicio funcţie de conducere în PDL

Europarlamentarul Monica Macovei a anunţat, miercuri, într-o postare pe blogul său, că nu va candida la nicio funcţie de conducere în PDL la Convenţia Naţională extraordinară din 30 iunie, dar îi va susţine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu şi pe câştigătorii alegerilor locale.

 Macovei nu exclude însă o candidatură a sa în cadrul Convenţiei Naţionale a PDL din 2013.

„Nu candidez la aceste alegeri interne pentru nicio funcţie de conducere în PDL. Îi voi susţine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu, pe câştigătorii alegerilor locale, pe cei care au îmbunătăţit viaţa comunităţilor, dar au pierdut din alte motive decât performanţa lor personală, şi pe toţi cei care doresc revigorarea şi reformarea PDL”, susţine europarlamentarul democrat-liberal.

Monica Macovei a mai spus că în paralel se va ocupa de proiectele europene importante pe care le-a iniţiat şi se va implica în „acţiunea de coalizare a forţelor de dreapta” şi crearea unei platforme care să-i adune pe toţi cei care vor ”să dezvolte ţara prin taxe şi birocraţie reduse, onest, fără hoţie sau clientelă politică, prin justiţie dreaptă şi aplicarea egală a legii”.
„Voi participa în campania electorală alături de colegii care împărtăşesc aceste crezuri şi care au identificat acelaşi adversar comun: USL şi pericolul restauraţiei, al dictaturii, al domniei plagiatului, minciunii şi al pumnului în gura justiţiei. În funcţie de evaluările ulterioare, voi decide dacă voi cere încrederea membrilor PDL la Convenţia Naţională din 2013”, mai afirmă europarlamentarul PDL pe blogul său.

Depunerea candidaturilor la funcţii în cadrul Biroului Naţional Permanent al partidului s-a încheiat miercuri, la ora 14,00.

În prezent, membrii Comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale lucrează la centralizarea candidaturilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.