Autostrada Bucureşti – Ploieşti nu va fi deschisă circulaţiei pe 30 iunie

Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti nu va fi deschisă circulaţiei pe 30 iunie, a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, care verifică stadiul lucrărilor pe şantierul Autostrăzii A3.

Întrebat dacă tronsonul Bucureşti-Ploieşti va fi deschis circulaţiei sâmbătă, 30 iunie, ministrul Silaghi a răspuns: ‘Nu. Sigur nu. Siguranţa circulaţiei nu ne permie să-i dăm drumul’.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, în şedinţa de Guvern de miercuri, să nu aibă milă şi să nu tolereze amânări la termenele de finalizare a lucrărilor de la autostrăzile Bucureşti-Ploieşti şi Bucureşti-Constanţa iar constructorilor care întârzie să le aplice penalizări.

Lucrările la Autostrada Bucureşti-Ploieşti sunt împărţite în două sectoare, respectiv Bucureşti-Moara Vlăsiei, unde lucrează consorţiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, şi Moara Vlăsiei-Ploieşti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co Internaţional/Euroconstruct ’98/Com-Axa. Valoarea totală a lucrărilor este de 450 milioane euro.

Citește și
1 Comentariu
  1. mihai spune

    Daca erau „ceilalti” la putere v-ati fi strufocat si ati fi aruncat cu injurii cum ati facut-o pana acum, insa ciudat e ca de cand sunt „astialalti” la putere ati devenit foarte obiectivi si prezentati informatiile la persoana a treia fara vreo implicatie emotionala sau vreo critica adresata. Astfel, va demonstrati apartenenta la o anumita „culoare politica”, probabil din motive financiare si alte interese, ceea ce nu este normal pentru o institutie din presa sau televiziunea unei tari democratice,unde obiectivitatea ar trebuii sa fie cuvantul de ordine.
    Pentru personalul FINANCIARUL,cu respect un cetatean al Romaniei fara „culoare politica”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.