EURO 2012: O ursoaică panda prezice o finală Germania – Spania

O ursoaică panda în vârstă de trei ani, de la o grădină zoologică din Thailanda, a prezis miercuri că finala Campionatului European de fotbal 2012 va avea loc între Germania şi Spania, relatează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Ursoaica panda, pe numele său Lin Ping, este vedeta grădinii zoologice din oraşul Chiang Mai, iar de ziua ei i-au fost aduse mingi şi drapele naţionale ale Spaniei, Portugaliei, Germaniei şi Italiei, echipele participante în semifinalele EURO 2012. Lin Ping a prezis că finala va fi Germania – Spania. Spania întâlneşte miercuri Portugalia la Doneţk, iar Germania va primi joi replica Italiei, la Varşovia.

Dacă simpaticul animal nu s-a înşelat, el va fi pus să prezică şi rezultatul finalei, a afirmat Prasertsak Boontrakulpuntawee, un responsabil al grădinii zoologice. Instituţia susţine că în 2010 Lin Ping a prezis corect că Spania va câştiga Cupa Mondială.

Lin Ping este primul urs panda născut în Thailanda. La fel ca părinţii săi, Lin Hui (mama) şi Xuang Xuang (tatăl), ea este considerată proprietate a Chinei. Lin Hui şi Xuang Xuang au fost împrumutaţi de China grădinii zoologice din Chiang Mai în anul 2003, ca parte a unui program de cercetare dedicat urşilor panda. Cele trei animale se vor întoarce în China în 2013.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.