Lady Gaga a scăpat dintr-un proces cu o donaţie pentru victimele tsunamiului din Japonia

Lady Gaga scapă basma curată dintr-un proces în care i s-au cerut daune în valoare de mai multe milioane de dolari, printr-o donaţie făcută victimelor cutremurului urmat de tsunami din Japonia, conform starpulse.com.

Lady Gaga a fost chemată în instanţă unde i s-au cerut daune în valoare totală de 5 milioane de dolari pentru că ar fi profitat de pe urma unei vânzări de brăţări în scopuri caritabile, ce a fost organizată în scopul strângerii de fonduri după tragedia din 2011.

Conform procesului deschis de o firmă de avocatură din Michigan, vedeta era acuzată că i-ar fi suprataxat pe fanii care au comandat de pe internet brăţări cu mesajul ‘We Pray For Japan’ (Ne rugăm pentru Japonia), în valoare de 5 dolari bucata, cu taxe legate de expediere.

Citeste si:  Lady Gaga a adus un omagiu filmului "Sunetul muzicii" la gala Oscarurilor

Conform documentelor înaintate luni instanţei americane unde se judeca acest caz, ambele părţi au ajuns la o înţelegere după ce Gaga a acceptat să doneze suma de 107.500 de dolari unei organizaţii caritabile care ajută victimele acestei tragedii.

De asemenea, conform dovezilor oferite în instanţă, Lady Gaga a strâns cel puţin 1,5 milioane de dolari din vânzarea brăţărilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close