„Mandinga – Primii 10” – primul film documentar care urmăreşte evoluţia unei trupe româneşti

Filmul „Mandinga – Primii 10” realizat de Alexandru Burcea, membru fondator al trupei Mandinga, bazat pe o scenografie semnată de Alexandra Stratulat, va fi lansat joi seara la Hollywood Multiplex din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri , pelicula va fi primul documentar care urmăreşte evoluţia unei formaţii româneşti.

„Mandinga – Primii 10” este gândit ca un show care îmbină imaginile de pe ecran cu momente live în care trupa cântă piesele reprezentative pentru trupă. Membrii actuali, dar şi cei din formulele anterioare vor povesti despre momentele fericite şi despre încercările prin care formaţia a trecut în cei 10 ani de existenţă.

„Va fi o surpriză şi pentru cei mai înrăiţi fani pentru că am pus în acest film imagini din arhivele fiecăruia dintre noi, dar şi poveşti pe care până acum nu am reuşit să le spunem. Veţi auzi şi vedea cum am fost încercaţi din greu şi cum apoi am reuşit să ne ridicăm din nou şi să fim trupa Mandinga pe care ne-o dorim şi pe care o doresc fanii noştri”, spune Alex Burcea, în comunicatul citat.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, povesteşte că au avut de-a lungul timpului atât momente tensionate cât şi momente frumoase.

„Veţi vedea o poveste autentică în care nu arătăm doar părţile frumoase din viaţa unei trupe, ci şi momentele mai delicate care ori rup definitiv o echipa, ori o sudează pe vecie. În cazul Mandinga a fost vorba de sudarea unei prietenii de care suntem mândri şi care ne ajută să transmitem multă energie pozitivă în concertele noastre. Lucrând pentru acest film ne-a venit în minte şi sloganul care ne reprezintă foarte bine – Mandinga – Playing happiness”, spune artista.

După premiera de joi, „Mandinga – Primii 10” va putea fi urmărit în cadrul spectacolelor speciale ale formaţiei în care muzica live se îmbină cu poveştile din film.

Mandinga este un mix original de muzicieni români şi cubanezi, trupa fiind formată din şapte membri – Elena (solistă), Alex (trompetă), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon).

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.