Ultima producţie Woody Allen, domină boxoffice-ul filmelor independente

0

Ultima producţie a regizorului Woody Allwen, „To Rome With Love”, a obţinut încasări de 379.371 de dolari din doar cinci proiecţii, înregistrând o medie de 75.874 de dolari pe vizionare, cu care se impune în topul celor mai bine vândute filme indepedente, conform Reuters.

Penelope Cruz, Alec Baldwin, Ellen Page şi Jesse Eisenberg joacă în acest film. Penultimul film al lui Woody Allen, „Midnight in Paris”, a fost lansat vara trecută şi a obţinut încasări de 56 de milioane de dolari, devenind cel mai important succes de casă din cariera nonconformistului actor, regizor şi scenarist şi aducându-i acestuia şi o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film.

Producţia „The Invisible War”, un documentar realizat de Kirby Dick despre viol în Armata americană, a obţinut 4.900 de dolari din patru proiecţii.

Recordul din această vară al încasărilor pentru un film independent este deţinut însă de producţia „Best Exotic Marigold Hotel”, care în cea de-a 8-a săptămână de la lansare a obţinut 1,6 milioane de dolari din 741 de proiecţii, la o medie de 2.179 de dolari pe proiecţie. Filmul în regia lui John Madden, despre nişte pensionari britanici care ajung în India, a obţinut în cele opt săptămâni de proiecţii 38,3 milioane de dolari din SUA, iar încasările din proiecţii în alte părţi ale lumii au ajuns la 120 de milioane de dolari. În acest film rolurile principale sunt interpretate de Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy şi Tom Wilkinson.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.