Transfăgărăşanul va fi redeschis integral circulaţiei la sfârşitul acestei săptămâni

DN 7C  Transfăgărăşan va fi redeschis complet circulaţiei începând cu data de 1 iulie, inclusiv pe sectorul de drum cuprins între Piscu Negru, judeţul Argeş şi Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu.

Circulaţia pe tronsonul respectiv va fi în continuare interzisă pe timpul nopţii, între orele 21,00 şi 7,00, din cauza riscului mare de accidente, au anunţat vineri reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră existentă, având în vedere că pe Transfăgărăşan există restricţii de circulaţie şi zone periculoase.

Probleme de fluenţă a traficului pot să apară în zona kilometrului 64, pe malul lacului Vidraru, unde în urmă cu o lună s-a produs o alunecare de teren. În zonă se circulă pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri, fiind interzis accesul autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 20 de tone.

Transfăgărăşanul, care asigură legătura între judeţele Argeş şi Sibiu, este închis oficial opt luni pe an, între 1 noiembrie şi 1 iulie, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – judeţul Argeş) şi kilometrul 131 (Bâlea Cascadă – judeţul Sibiu), pe celelalte porţiuni circulaţia fiind permisă tot timpul anului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.