Tom Cruise şi Katie Holmes au semnat o înţelegere de divorţ

La mai puţin de două săptămâni după ce Katie Holmes anunţa că a deschis o acţiune de divorţ, ea şi Tom Cruise au convenit asupra detaliilor despărţirii şi au semnat o înţelegere de divorţ astfel încât lucrurile să se deruleze cât mai rapid în instanţă, iar mariajul care a rezistat 5 ani să poată fi desfăcut, conform BBC.

Actriţa Katie Holmes a solicitat divorţul la 28 iunie invocând existenţa unor „divergenţe ireconciliabile” între ea şi Tom. Ea a solicitat să obţină custodia deplină a fetiţei sale, Suri, în vârstă de 6 ani.

Detaliile înţelegerii semnate de cei doi sunt confidenţiale, dar se pare că Suri va locui alături de Katie Holmes la New York, în timp ce Tom Cruise va avea nişte drepturi generoase de vizită.

„Suntem hotărâţi să conlucrăm, în calitate de părinţi, în interesul fiicei noastre Suri. Ne dorim ca problemele care privesc familia noastră să rămână private”, conform unui comunicat comun semnat de Katie şi Tom Cruise.

Multe voci susţin că această relaţie s-a răcit din cauza diferitelor contracte de filme obţinute de Holmes şi Cruise şi a faptului că mari perioade de timp din an nu erau împreună. Alte voci pun totul pe seama religiei lui Tom Cruise, scientologia, în care Katie Holmes nu ar fi putut să se integreze.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata