Examenul de definitivat se desfăşoară pe 17 iulie în Capitală

Examenul de acordare a definitivării în învăţământ se va desfăşura în Capitală pe data de 17 iulie, la Colegiul Naţional ‘Spiru Haret’, informează site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor IŞMB, accesul candidaţilor în centrul de examen se va face în intervalul orar 7,30-8,30, pe baza buletinului de identitate, a cărţii de identitate sau a paşaportului.

„Nu este permisă intrarea în sala de examen cu telefoane mobile, mijloace electronice de calcul sau de comunicare la distanţă, precum şi manuale, caiete, cărţi, ziare, reviste. Încălcarea acestei prevederi atrage după sine eliminarea din examen a candidatului.

Citeste si:  Sute de vasluieni au încasat ilegal subvenţii la căldură

Materialele nepermise vor fi introduse într-o pungă împreună cu o etichetă pe care deţinătorul îşi notează numele şi prenumele şi vor fi depuse în sala de depozitare a obiectelor personale”, precizează metodologia în vigoare.

Durata redactării lucrării scrise este de patru ore, timp ce nu poate fi depăşit, pentru redactarea lucrării se foloseşte cerneală sau pix de culoare albastră iar desenele/ graficele se execută în creion negru. Candidaţii pot avea dicţionare pentru latină sau greaca veche şi planuri de conturi pentru disciplina economic, administrativ.

Citeste si:  Patriarhul Daniel, Doctor Honoris Causa al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata