Cum se falsifică testele vaccinurilor care „protejează” copiii de boli!

Tulpina virală de la Merk este veche de 45 de ani!

Potrivit plângerii înaintate, Merk a folosit aceeaşi tulpină virală, slăbită de la generaţie la generaţie, în ultimii 45 de ani: „Pentru mai mult de 30 de ani, Merck are licenţa exclusivă de la guvern pentru a produce şi a vinde vaccinul pentru oreion în Statele Unite. Acesta a fost aprobat prima dată în 1967. A fost creat de către Dr. Maurice Hilleman, la Merck’s West Point research facility, din virusul de oreion care i-a infectat fiica în vârstă de 5 ani, Jeryl Lynn. Merk continuă să folosească această tulpină „Jeryl Lynn” pentru vaccinurile din prezent”.

Merck a prezentat eronat eficacitatea vaccinului pentru oreion şi a contribuit la răspândirea acestei boli infecţioase. Falsificarea vaccinului nu este singura problemă pe care o are Merck. La puţin timp după ce s-a aflat despre acesta, un proces a fost intentat împotriva sa.

 

Acuzaţiile sunt următoarele:

• Merk a fost implicată într-o schemă de lungă durată urmărind falsificarea şi denaturarea datelor privind eficacitatea vaccinului pentru oreion.

• Merck şi-a prezentat fraudulos eficacitatea vaccinului, indicând un procent de 95% şi chiar mai ridicat şi continuă să o facă şi în prezent.

• Merck  ştie, cel puţin din 1999, că vaccinul a avut eficacitate mult sub 95% şi a luat măsuri pentru a ascunde acest lucru, apelând la tehnici necorespunzătoare de testare şi falsificând datele testelor.

• Merck a fost implicată şi în „utilizarea anticorpilor animali pentru a umfla artificial rezultatele… distrugând dovezile datelor falsificate şi apoi minţindu-i pe investigatori, ameninţând cu închisoarea un virusolog din divizia de vaccinuri, dacă raporta frauda la  Administraţia Statelor Unite pentru mâncare şi medicamente”.

• „Merck a creat o metodologie de testare care evalua vaccinul în raport cu o tulpină de oreion mult mai puţin virulentă. După ce rezultatele nu au mai corespuns eficacităţii dorite de către Merck, compania a abandonat metodologia şi a ascuns descoperirile studiului.

Ulterior Merck a creat o metodologie şi mai defectuoasă din punct de vedere ştiinţific, de data aceasta utilizând anticorpi de origine animală. Și de data aceasta rezultatele privind eficacitatea nu au fost cele dorite de Merck. Confruntându-se cu cele două metodologii eşuate, Merck a falsificat apoi datele testelor pentru ca aceste să garanteze rezultatul urmărit ”.

• „Merk a încercat şi să cumpere tăcerea şi cooperarea angajaţilor săi oferindu-le stimulente financiare pentru a urmări direcţia companiei, ascunzând procesul fraudulos de testare. Merk l-a şi ameninţat cu închisoarea pe Stephen Krahling, un virusolog din divizia de vaccinuri din 1999 până în 2001, dacă ar fi raportat frauda”.

• „Merk a continuat să ascundă ceea ce ştiau despre eficacitatea dimunată a vaccinului pentru oreion, după ce alte două focare au explodat în 2006 şi 2009”.

 

Administraţia Obama nu este interesată de adevărata justiţie

O altă notă interesantă este că în mandatul preşedintelui Obama, Departamentul de Justiţie al Statelor Unite nu a arătat nici un interes pentru investigarea Merk, în urma acuzaţiilor depuse de doi dintre foştii virusologi ai companiei.

În ciuda dovezilor convingătoare de fraudă, descrise în detaliu de către informatorii din interior, departamentul condus de către procurorul general Eric Holder, care trebuie să dea socoteală şi pentru operaţiunea „Fast and Furious”, a ales pur şi simplu să le ignore.

Când dovezile de fraudă au fost aduse în faţa Departamentului de Justiţie s-a făcut că nu le vede. Cui îi pasă că milioane de copii sunt injectaţi în fiecare an cu un vaccin inutil pentru oreion? Până la urmă e rost de făcut bani şi de exploatat corpurile copiilor pentru profit.

Şi asta e doar o afacere obişnuită într-o naţiune dominată de interesele corporatiste.

Traducere şi editare: Cătălina Rusin

Loading...

Citește și
loading...

9 Comentarii
 1. Alina spune

  As dori sa stiu sursa acestor informatii. Multumesc.

 2. arakelian spune

  si ca o alta observatie, Romania este una din putinele tari europene cu vaccin de TBC facut de 2-3 ori in viata. Vaccinul este inutil, Romania este prima la nr de cazuri in Europa.

 3. Alex Pop spune

  Foarte interesant! Totusi ce putem face pentru copii nostri pe viitor? Ce se intampla daca eu ca parinte nu vreau ca un copil de-al meu sa primeasca vaccin? Ele se fac la scoala fara sa fie necesara prezenta parintilor atunci cand se fac si nimeni nu se intreaba daca e bine sau nu sa iti faci vaccin.

 4. Feli spune

  Alex, tu ca parinte ai dreptul sa refuzi vaccinarea. Vaccinarea nu e obligatorie in Romania (in ciuda dezinformarii practicate prin insusi termenul „vaccinurile obligatorii”). Imprimi textul legii, faci o declaratie ca nu doresti ca al tau copil sa fie vaccinat, ii spui si copilului sa fie atent si sa refuze vreo vaccinare facuta la scoala fara stirea parintilor si asa poti evita problemele de orice natura. Sunt multi parinti in Romania care nu mai accepta vaccinurile pentru copiii lor. Lumea a inceput sa se trezeasca.

 5. Anca spune

  Fetita mea e in clasa a II a si vaccinurile „obligatorii” din clasa I le-am refuzat. Se face o adresa catre scoala in care scrii ca refuzi vaccinarea pe ce motiv vrei tu. Atat! Nimeni nu a comentat nimic!

 6. Dei spune

  Preiau acest articol, Felicitari ! Cu cat vom fi mai multi cu atat mai repede vom reusi sa scapam de aceasta “obligatie” ! Pe blogul meu, http://dei-matei.blogspot.ro/ , veti gasi un link cu trimitere la o petitie impotriva vaccinarii obligatorii !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.