Mama lui Michael Jackson, dată „dispărută” pe fondul unei dispute familiale

Mama cântăreţului Michael Jackson, decedat în 2009, face obiectul unei alerte pentru dispariţie. Cei trei copii ai lui Michael Jackson au alertat sâmbătă seara autorităţile după ce nu a putut vorbi cu bunica lor de o săptămână, informează CNN.

 Katherine Jackson, 82 de ani, a plecat de la locuinţa sa din California la 15 iulie pentru a se deplasa în statul american New Mexico pentru a asista la un concert al fiilor ei, Jackson Brothers.

Ea călătorea cu fiica cea mare Rebbie, dar când fiica lui Michael, Paris, de 14 ani, a sunat-o pe Rebbie, apoi pe o altă mătuşă, cântăreaţa Janet Jackson, i s-a repetat de fiecare dată că bunica sa nu poate să vorbească.

Citeste si:  Guvernul din Egipt a fost demis, nou cabinet sâmbătă (29 ianuarie 2011)

Katherine Jackson este în centrul unui diferend între mai mulţi din copiii săi şi consilieri privind gestionarea finanţelor şi a afacerilor sale juridice. Fraţii şi surorile lui Michael Jackson îşi revendică partea şi doresc să o pună pe mama lor sub tutelă, notează Le Figaro. Potrivit CNN, poliţia urmează să deschisă o anchetă.

Citește și
1 Comentariu
  1. Lidia spune

    Este regretabila atitudinea lui Katherine fata de copii lui Michael,avand in vedere calitatea de tutore pe care o are.Fortata de copii sai, a aceptat planul acestora de-a se rupe brutal de nepotii sai si de-a refuza orice legatura cu acestia, chiar si pentru o saptamana.Ce fel de sentimente poate avea fata de acesti cpoii, daca i-a fost indiferent ca nepotii ei pot fi ingrijorati, nestiind unde se afla ? Avocata copiilor a spus ca inainte, nu trecea o zi fara sa vorbeasca cu ei la telefon, daca se intampla sa plece de-acasa.Fratii lui Michael, in special Janet si Jermaine, sunt niste neispraviti care stau prost la capitolul „bani”,si plini de ura si de INVIDIE, au pus la cale s-o rupa pe mama lor de copii,s-o puna sub interdictie si sa devina ei tutorii copiilor lui Michael, pentru a ajunge la banii lor.Asta-i roade si acesta-i motivul pentru care au dat buzna in casa copiilor din Calabassas ca niste huligani ordinari, au agresat copii si au incercat sa-i duca cu forta in Arizona. Ca sa demonstreze autoritatilor ca acestia nu au fost abandonati de tutore in mainile unei bone si a bodiguarzilor. Copii lui Michael sunt ORFANI. Si asa vor ramane pana cand vor deveni majori. Nimeni din familia Jackson nu au sentimente umane fata de acesti copii, vad in ei o sursa de bani, asa cum au vazut in Michael. Nici pe Michael nu l-au iubit.L-au lingusit si l-au invidiat in tacere.Acest atac huliganic asupa copiilor a intervenit tocmai cand incepusem sa cred ca acestia au gasit afectiune sincera in sanul clanului, si in special la sanul lui Katherine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close