Băsescu, despre demisia de onoare cerută de USL: Să vadă ei cum este cu onoarea pentru ce au făcut României

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a afirmat luni, 30 iulie, că cei de la USL ar trebui să se gândească „cum este cu onoarea” pentru ce au făcut României, înainte să-i ceară lui demisia de onoare.

„Întâi să vadă ei cum este cu onoarea pentru ce au făcut României. Eu nu am fost în acestă competiţie, ei au chemat poporul să le valideze o decizie, poporul le-a spus nu. Asta e viaţa”, a declarat Băsescu, la plecarea de la sediul PDL Bucureşti, întrebat despre afirmaţiile venite dinspre USL potrivit cărora ar trebui să-şi dea demisia de onoare după rezultatul referendumului.

Citeste si:  Traian Băsescu: Cei care gândesc că Transilvania ar putea fi obiect de negociere nu fac decât să ne dezamăgească

Cât priveşte faptul că USL ar vrea că conteste la CCR boicotul PDL de la referendumul pentru demiterea preşedintelui suspendat, Băsescu a catalogat acest demers drept „mărunţişuri”.

„Trebuie să se trezească, să înţeleagă că au făcut destul de mult rău României şi au obligaţia să intre în guvernarea normală”, a adăugat Băsescu.

Traian Băsescu a mers luni dimineaţă la sediul de campanie al PDL Bucureşti. De altfel şi duminică, pe durata desfăşurării referendumului, preşedintele suspendat a mers de mai multe ori la sediul democrat-liberalilor.

Citeste si:  Băsescu îi vede ca posibili candidaţi la Preşedinţie pe Preda, Baconschi, Macovei sau Voinescu

După întâlnirea cu democrat-liberalii, preşedintele suspendat a mers la sediul său de campanie.

Întrebat de jurnalişti ce mai are de făcut la sediul de campanie, Băsescu a răspuns: „Mai sunt destule de făcut”.

Prezenţa la vot la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu a fost de 46,13%, după centralizarea rezultatelor din 97,52% dintre secţiile de votare, a anunţat Biroul Electoral Central.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close