Antonescu, despre o eventuală demisie: Decizia mea este luată şi va fi anunţată la momentul potrivit

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat marţi, 31 iulie, că a luat o decizie referitoare la ce va face în cazul în care preşedintele suspendat Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni, spunând că ea va fi anunţată la momentul potrivit.

„Eu am proprietatea vorbelor mele şi am de douăzeci de ani de când fac politică. (…) Decizia mea este luată, este una fermă, este una în conformitate cu toate principiile după care am făcut şi fac politică şi ea va fi anunţată la momentul potrivit”, a afirmat Antonescu, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă îşi va da demisia din politică, dacă CCR va invalida referendumul de duminică şi dacă preşedintele suspendat Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni.

Acesta a spus că nu doreşte să vorbească de la Palatul Cotroceni despre „politicianul Crin Antonescu”.

„Eu, aici cel puţin, în această calitate, nu doresc să discut nici despre politicianul Crin Antonescu, nici despre PNL, nici despre altceva, din două motive. Aici vorbesc în calitate de preşedinte interimar al României şi alte subiecte nu abordez de aici. În al doilea rând, pentru că o asemenea discuţie, ca şi multe altele, au sens în momentul în care vom avea finalul oficial al acestui referendum”, a explicat preşedintele interimar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.