Hotelurile din Londra nu sunt pline, deşi au început Jocurile Olimpice

În ciuda începerii Jocurilor Olimpice, hotelurile din Londra continuă în mod surprinzător să dispună de camere disponibile, infirmând aşteptările că vor fi pline pe durate competiţiei, transmite agenţia EFE citând surse din sector.

În consecinţă, unele dintre hoteluri au ajuns să reducă preţurile la mai mult de jumătate în speranţa că vor reuşi să-şi ocupe locurile rămase libere, după ce în urmă cu două luni aceste tarife crescuseră cu 300% faţă de cele din perioadele similare ale anilor trecuţi.

Agenţia de turism Jac Travel şi portalul britanic specializat în sejururi turistice Travelzoo au admis că hotelierii au supraestimat cererea de rezervări din perioada Jocurilor Olimpice, la fel cum s-a întâmplat şi în timpul nunţii regale din aprilie anul trecut.

În prezent, unele hoteluri de patru stele din Londra ce aveau tarife între 300 şi 400 de lire sterline pe noapte, le-au redus la sume cuprinse între 109 şi 150 de lire sterline. Există şi hoteluri de două stele care au scăzut preţurile de la 200 la 50 de lire sterline pe noapte.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.