Cezar Preda: Mesajul nostru către USL este de a închide criza politică

‘Pierderile cauzate de criza politică se ridică la peste 5 miliarde de euro, PDL îşi arată disponibilitatea pentru un parteneriat cu puterea în vederea depăşirii dificultăţilor de ordin economic’, a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda.

‘Ceea ce face USL acum este o calamitate mai mare decât seceta, aşa cum se exprimau unii analişti. A continua o criză politică ce a adus în ultima lună pierderi de peste 5 miliarde de euro înseamnă nu numai disperare, ci înseamnă rea-credinţă faţă de ţara noastră.

Am intrat într-un joc, rezultatul a fost cel care îl ştim cu toţii, aşteptăm decizia Curţii Constituţionale şi trebuie să ne apucăm să guvernăm România’, a mai spus Cezar Preda.

Liderul PDL susţine că 20 de milioane de români aşteaptă ca ţara să fie guvernată.

„Dacă principalul rol în această guvernare îl are puterea şi opoziţia are rolul ei, iar noi ne-am exprimat disponibilitatea până la urmă la un parteneriat cu puterea şi de a face ca lucrurile să nu se degradeze şi mai tare.

Văd că puterea refuză şi se ambiţionează în ceea ce înseamnă adâncirea crizei politice, iar aceste costuri sunt uriaşe, a precizat Cezar Preda. Mesajul nostru către USL este de a închide criza politică şi a se apuca de guvernare pentru binele românilor.

Noi, PDL, vom sprijini orice acţiune care va conduce la o bunăstare rapidă şi o reevaluare a ceea ce însemană situaţia economico-financiară a României pentru că o greşeală făcută de putere nu îi afectează numai pe cei din opoziţie, ci afectează pe toţi cei 20 de milioane de locuitori’, a mai spus liderul democrat-liberal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.