Fanii Lady Gaga sunt invitaţi să vină la concert în costume extravagante

Fanii cântăreţei Lady Gaga sunt aşteptaţi la concertul pe care aceasta îl va susţine la Bucureşti îmbrăcaţi în costume extravagante, cele mai deosebite urmând a fi premiate de staff-ul artistei cu locuri în apropierea scenei, în Monster Pit.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis joi, show-ul pe care artista urmează să-l susţine pe 16 august la Bucureşti va fi unul grandios, acesta urmând a se desfăşura pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii.

Cu o anvergură de aproximativ 150 m şi o înălţime de 26 m, întreaga construcţie stabileşte un nou record pe piaţa de concerte din România, aceasta fiind totodată cea mai mare scenă din lume construită vreodată pentru turneul unui artist.

Întregul amplasament este conceput sub forma unui castel gotic, cu turnuri, sculpturi şi capcane medievale, după cum însăşi Gaga şi l-a imaginat, designul final fiind realizat de propria echipă a artistei, Haus of Gaga.

Scena va avea şi o pasarelă lungă de aproximativ 120 de metri, construită sub forma unui semicerc care va delimita Monster Pit-ul de Gazon A. Brăţările de acces în Monster Pit vor fi distribuite chiar de către membrii echipei Lady Gaga, în după-amiaza concertului.

Astfel, cei mai înfocaţi fani, în special posesori de bilete pe Gazon, care se vor îmbrăca extravagant, după modelul idolului lor, vor avea şansa să urmărească concertul Lady Gaga chiar din Monster Pit.

Recunoscută pentru apariţiile live excentrice, Lady Gaga nu va dezamăgi nici publicul român, artistă pregătind un show cu adevărat grandios. Nenumărate ţinute şi elemente de decor vor face deliciul fanilor, întregul concert fiind presărat cu efecte pirotehnice impresionante.

Acesta este primul concert din turneul The Born This Way Ball susţinut în aer liber, fiind a doua şi ultima oprire a artistei în sud-estul Europei după concertul de la Sofia, Bulgaria.

Concertul va avea loc pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, biletele rămase disponibile putând fi achiziţionate în continuare atât online, de pe www.myticket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului la preţuri începând de la 70 de lei. Pentru accesul la concert nu vor exista restricţii de vârstă.

Schiţa oficială a spaţiului unde va avea loc concertul poate fi accesată atât pe site-ul www.myticket.ro, cât şi pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/emagic.romania).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.