Traian Băsescu: Pentru mine, revenirea la Cotroceni nu mai este principala miză

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a afirmat, vineri, că pentru el revenirea la Palatul Cotroceni nu mai este principala miză, mai important fiind ca instituţiile să constate dacă la referendum s-au produs fraude.

„Pentru mine, revenirea la Cotroceni nu mai este principala miză. (…) Pentru sănătatea României, pentru sănătatea democraţiei în România, este esenţial ca acest referendum să fie analizat în toate detaliile lui din punct de vedere al legalităţii”, a spus Traian Băsescu, într-o declaraţie susţinută la sediul său de campanie.

El a adus critici dure preşedintelui interimar Crin Antonescu, premierului Victor Ponta şi ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus.

„Pentru mine, nu mai este o prioritate revenirea la Palatul Cotroceni, de aceea nici nu mă interesează termenele Curţii Constituţionale. (…) Pentru mine miza cea mai mare în momentul de faţă este demantelarea reţelelor de fraudare a proceselor electorale şi stabilirea responsabilităţilor pentru cei care după ce au organizat un referendum pe urmă îl neagă ei înşişi”, a spus Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.