Ponta: Rus şi Dobre şi-au făcut datoria în mod corect, nu am nimic să le reproşez

0

Premierul Victor Ponta le-a mulţumit, luni, celor doi miniştri demisionari, Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, apreciind că aceştia şi-au făcut în mod corect datoria şi că nu le poate reproşa nimic.

„Nu am nimic să reproşez foştilor miniştri începând cu ministrul Ioan Rus şi cu ministrul Victor Paul Dobre. Sunt oameni a căror integritate morală şi profesională eu o apreciez ca fiind ireproşabilă, sunt oameni care şi-au făcut datoria în cadrul Guvernului şi care în acest context de acuzaţii iresponsabile şi virulente din partea domnului preşedinte suspendat, Traian Băsescu, şi a colegilor săi din PDL au înţeles să-şi asume o responsabilitate pe care din punct de vedere politic totdeauna trebuie să o asigure cineva. Eu consider că atât domnul Rus, cât şi domnul Dobre şi-au făcut datoria în mod corect şi vreau să le mulţumesc pentru activitatea lor. Rămân doi oameni pe care îi apreciez şi pe care îmi permit să-i numesc şi prieteni”, a afirmat Ponta, la Palatul Victoria.

El a mai spus că fostul ministru al Afacerilor Externe Andrei Marga este o personalitate pe care o apreciază „extrem de mult”.

„Cred că în continuare va reprezenta România în cel mai bun mod posibil în funcţiile pe care îmi doresc să le accepte în perioada imediat următoare”, a adăugat Victor Ponta.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.