Arnold Schwarzenegger revine pe marele ecran

Arnold Schwarzenegger revine pe marele ecran, în filmul ‘The Last Stand’, unde-l interpretează pe şeriful unui orăşel care se înfruntă cu liderul unui cartel al drogurilor.

Actorul a abandonat cariera artistică între 2003 şi 2011, când a fost guvernator al Californiei. El spune acum că are o nouă replică repetată, care s-ar potrivi cu celebra ‘I’ll be back’ din ‘Terminator’.

Potrivit cotidianului The Sun, noua replică ar fi ‘Mă simt bătrân’, trimitere directă la faptul că actorul a îmbătrânit de la ultimul rol pe ecran. La 65 de ani, Arnold Schwarzenegger recunoaşte că revenirea nu va fi uşoară, cu atât mai mult cu cât nu se va întoarce pe uşa din dos, deoarece ‘The Last Sand’ este un film exploziv.

‘Mi s-a părut grozav să revin sărind pe clădiri, într-un film cu explozii mari, urmăriri de maşini şi bătăi cu pumnii’, a spus el.

Producătorii filmului ‘The Last Sand’ speră ca noua replică a actorului, ‘Mă simt bătrân’, să devină la fel de celebră ca altele, printre care ‘Hasta la vista, baby’. Pelicula va fi lansată anul viitor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.