Municipiul Arad va avea un stadion modern, cu o capacitate de 17.500 de locuri

Reprezentanţii municipalităţii au făcut cunoscut faptul că Aradul va avea un stadion ultramodern, prin transformarea stadionului municipal ‘Francisc Neumann’ (Stadionul UTA), noul stadion urmând să dispună de o capacitate de 17.500 de locuri. 

În cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o marţi, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a prezentat detaliile investiţiei care va fi realizată de municipalitate pe durata a trei ani.

‘La începutul acestei săptămâni a fost finalizat proiectul tehnic pentru noul stadion din municipiul Arad, proiect realizat la standardele UEFA, având o valoare de circa 10 milioane de euro. Potrivit estimărilor noastre, sperăm ca lucrările să se finalizate în anul 2015’, a declarat, marţi, în cadrul conferinţei de presă, Gheorghe Falcă.

Edilul şef a făcut cunoscut, de asemenea, că o primă tranşă de două milioane de lei va fi alocată la rectificarea bugetară din această săptămână, în vederea începerii procedurilor de licitaţie a lucrărilor.

‘Documentaţia tehnică a investiţiei prevede ca tribunele să fie integral acoperite, 15 puncte de acces în stadion, iar sub peluza sud va fi amenajat un mini-hotel destinat cazării pe termen scurt a echipei oaspete şi a personalului auxiliar. Totodată, în zona stadionului va fi amenajată şi o parcare cu 250 de locuri, deoarece accesul publicului se va face preponderent cu mijlocele de transport public’, a adăugat Gheorghe Falcă.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.