Rovana Plumb: Finanţarea Programului Rabla va fi reluată cu 15.000 de tichete într-o primă etapă

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a dat asigurări marţi, 7 august, la Giurgiu, că finanţarea Programului Rabla va fi reluată cu 15.000 de tichete într-o primă etapă.

„Am identificat sume care nu reuşiseră încă să fie plătite de către Guvernul Boc şi alocate pentru construcţii de parcuri la sate şi am destinat aceste sume către Programul Rabla care este un program care ţine cont de cerinţele de mediu, dar în acelaşi timp ajută la menţinerea locurilor de muncă şi ajută şi cetăţenii pentru a-şi putea cumpăra un autovehicul.

De aceea am început distribuirea tichetelor în cadrul Programului Rabla într-un număr de 15.000 în prima etapă”, a declarat Rovana Plumb.

Ministrul Mediului a precizat că după rectificarea bugetară care va avea loc la sfârşitul lunii august se va putea da drumul la cea de-a doua etapă de încă 15.000 de tichete pentru Programul Rabla.

Citește și
1 Comentariu
  1. Dan spune

    Decat tichet de 3800 mai bine dau 2500 la casare si scapau de toate rablele,de ce sa ajute numai acest segment din industrie?Iar taxa sa o scoata caci nu platesc decat unii,iar alti castiga in instanta si statul plateste si taxe judiciare.Oare nu ajunge cat taxeaza benzina?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.