Sorin Georgescu este noul director general TAROM

Sorin Georgescu a preluat atribuţiile de director general la compania TAROM, începând cu data de 7 august, în urma unui Ordin al ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Potrivit unui comunicat TAROM remis, miercuri, Sorin Georgescu şi-a început activitatea în cadrul Companiei TAROM în anul 1979. De-a lungul carierei sale a ocupat diverse funcţii în majoritatea sectoarelor Direcţiei de Marketing şi Vânzări.

Între anii 1979 şi 1988 a activat în cadrul Serviciului Chartere TAROM şi a deţinut pe rând funcţia de reprezentant al companiei la Milano, Roma şi Lisabona.

Între anii 2007 – 2009 a ocupat funcţia de director Marketing şi Vânzări TAROM. Începând cu anul 2009 şi până în prezent a ocupat funcţia de reprezentant al Companiei TAROM la Roma.

Acesta o înlocuieşte din funcţie pe Gabriela Bordea, numită în mandatul ministrului Anca Boagiu.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.