EUR
4,85 RON
(+0.06%)
USD
4,36 RON
(-0.07%)
GBP
5,39 RON
(+0.01%)
CHF
4,54 RON
(+0.06%)
BGN
2,48 RON
(+0.16%)
BYN
1,81 RON
(-0.07%)
CAD
3,17 RON
(-0.03%)
RSD
0,04 RON
(+0.07%)
AUD
2,91 RON
(-0.51%)
JPY
0,04 RON
(+0.17%)
CZK
0,18 RON
(-0.03%)
INR
0,06 RON
(-0.15%)

Uriaşii au construit piramidele antice din Egipt?

– Lumea s-a întrebat tot timpul, “cine a construit marile piramide din Egipt?”. Majoritatea dintre noi credem că egiptenii au fost marii constructori, totuşi, există anumite dezbateri referitoare la momentul exact al construirii piramidelor. Unii arheologi spun că după datarea cu ajutorul carbonului, se pare că piramidele au fost ridicate în urmă cu aproximativ 7.000 – 10.000 de ani.

Totuşi, alţii dezbat acest lucru şi spun că piramidele au de fapt doar câteva mii de ani şi că egiptenii au apărut cu aproximativ 3.000 de ani în  urmă, aşa că nu ar putea avea “o vârstă” mai mare decât atât, scrie Beforeitsnews.com.

Ce-ar fi dacă egiptenii au construit o parte din cele mai mici, dar nu şi marea piramidă? Cum ar fi dacă egiptenii au găsit-o acolo şi s-au hotărât să o folosească şi să construiască mai multe? Poate acesta este motivul pentru care vedem trei piramide gigantice lângă trei mai mici care nu par la fel de magnifice pe lângă cele mai mari.

Aşadar, întrebarea rămâne aceeaşi: cine le-a construit prima dată?

Puteţi vedea mai jos un clip video care arată dovezi că uriaşii au fost într-adevăr cei care au construit piramidele antice din Egipt. Înainte ca scepticii să dea ochii peste cap, haide să privim puţin în istorie.
În Geneza din Biblia Ebraică se spune că uriaşii (Nefilimi) sunt “fiii lui Dumnezeu” şi “fiicele oamenilor”. Cea mai cunoscută poveste este bineînţeles cea a lui David care se luptă cu uriaşul Goliat. În Egipt s-au descoperit desene ale unor oameni mici luptându-se cu oameni uriaşi. Aproape toate culturile lumii au nume sau desene cu uriaşi din diferite epoci ale istoriei.

Sunt voci ale arheologilor care confirmă existenţa dovezilor referitoare la uriaşi, însă aceleaşi voci spun că există interese ca aceste informaţii să rămână ascunse. Unul dintre aceştia a postat pe contul său de YouTube, cu numele de tollan23, o serie de videoclipuri arheologice de la locaţiile din bu Maher Fort, din Bahrain.

Gery Nelson a scris un articol minunat despre acest subiect cu referinţe şi imagini. În articolul său, Nelson a spus: “Am încercat să pastrez acest lucru în tărâmul propriilor mele experienţe. Există mult mai mult decât atât. Cum ar fi barosul de 30 de kilograme găsit într-o mină de cărbune veche de 3.500 de ani în apropiere de oraşul Llandudno, în nordul Ţării Galilor. Topoare uriaşe dezgropate în Irna, săbii uriaşe etc. Poţi citi săptămâni întregi despre subiectul uriaşilor şi dacă mintea ta este aproape la fel ca a mea te vei bucura de fiecare minut. Îţi sugerez să cauţi pe Google uriaşii din Insulele Solomon, uriaşii cu păr roşu, uriaşii din Arizona, din California, din Ohio şi uriaşii din Peru”.

Potrivit autorului Brad Steiger, care a scris peste 168 de cărţi cu peste 17 milioane de copii tipărite, “au existat excavări în SUA care au dezgropat rămăşiţele unor bărbaţi şi femei primitive cu o înălţime de peste 2,15 metri, umanoizi uriaşi cu două rânduri de dinţi, oameni preistorici cu fruntea puternic înclinată şi maxilare cu colţi. În iulie 1985, un grup de mineri care lucrau în apropiere de Cascada Valul Nupţial, din California, au descoperit mormântul unei femei ale cărei rămăşiţe aveau o lungime de peste 2,10 metri”.

Aşadar ce s-a întâmplat cu aceşti uriaşi? De ce nu îi mai vedem în zilele noastre? O teorie spune că aceştia au murit în perioada marelui potop, s-au îmbolnăvit sau chiar s-au împerecheat cu oameni normali, ceea ce ar putea explica sindromul de gigantism.

De asemenea, abia recent publicate, dar realizate în 1988 de website-ul german BILD.de, sunt fotografii realizate de Gregor Sporri.

Articolul spune: “În 1988, în ultima zi a călătoriei sale de investigaţie privată, acesta a contactat un bărbat în vârstă ce făcea parte dintr-o dinastie de hoţi de morminte. Întâlnirea a avut loc într-o casă de fermă în Bir Hooker, la 100 de kilometri nord-est de Cairo. După ce a plătit 300 de dolari, Sporri a putut vedea comoara nevândută a hoţului de morminte. Învelit în nişte cârpe vechi, a putu observa osul şi dermul.

Sporri a declarat pentru BILD.de: “Era un pachet alungit ce avea un miros de mucegai. Am fost complet uimit când am văzut degetul uriaş de o culoare maro închis. Mi s-a permis să îl iau în mână şi să îi fac câteva poze.”

Lângă el a fost aşezată o bancnotă pentru a putea face o comparaţie în ceea ce priveşte dimensiunea degetului.

“Degetul îndoit era deschis în două şi acoperit cu mucegai uscat. Era incredibil de uşor, avea poate câteva grame. Inima îmi bătea undeva în gât. A fost incredibil. În ceea ce priveşte asocierea lui cu un trup potrivit, ar fi trebuit să fie o persoană înaltă de cel puţin 4,60 metri”.

Hoţul de morminte i-a arătat lui Sporri şi certificatul elveţian de autenticitate şi o imagine a radiografiei degetului. Ambele sunt din anii ’60.” (Sursa: Beforeitsnews.com)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata