EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

3,2,1… Gătiţi! S-a dat startul înscrierilor pentru „MasterChef”!

0
Aşteptarea a luat sfârșit pentru românii pasionați de gătit! ProTv a dat startul inscrierilor pentru cel de-al doilea sezon al super show-ului de gătit „MasterChef”. Magicienii bucătăriilor vor avea ocazia să jongleze cu ingredinetele și să demonstreze că pasiunea pentru gătit este bagheta magică pentru a obține o rețetă desăvâșită!

Bucătarii amatori care au peste 18 ani și care sunt pregătiți să-i da gata pe jurații „MasterChef” sunt asteptați să intre pe pagina dedicată înscrierii, http://concurs.protv.ro/masterchef/, sa completeze formularul online de înscriere şi să a fie astfel cu un pas mai aproape de preselecţie.

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/petru-masterchef460-400x600.jpg

Condițiile de participare pot fi accesate la următorul link, disponibil şi pe pagina formularului de înscriere: http://assets.protv.ro/assets/regulamente/tos_masterchef.pdf . Însă, mai presus de toate  condițiile, marele câștigător va fi cel care va ști să îşi pună în valoare într-un mod surprinzător şi original talentul, pasiunea şi abilităţile culinare.

„MasterChef”, un format pe care Pro Tv l-a adus în premieră în România, s-a dovedit a fi încă de la primele difuzări o reţetă pe gustul românilor, primul sezon al show-ului bucurându-se de o mare popularitate.

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/masterchef-bucatarie460.jpg

O fascinantă competiție culinară, un show plin de culoare, emoție și suspans, „MasterChef Romania” i-a ţinut cu sufletul la gură nu doar pe concurenţi şi chiar pe juraţi, ci şi pe telespectatorii care în fiecare seară de marţi au răsplătit spectacolul culinar cu fidelitatea lor.

Mereu lider de audienţă, „MasterChef” i-a impulsionat pe români să privească cu alţi ochi bucătăria, să fie deschişi în faţa posibilităţilor nemărginite pe care le oferă gătitul şi să aprecieze efortul şi munca plină de dăruire pe care o depune un bucătar. Pentru fiecare concurent al primului sezon, experienţa „MasterChef” a fost una care i-a schimbat viaţa. Fie că s-au bucurat de adrenalina probelor surprinzătoare din concurs, fie că au ajuns foarte departe în competiţie, fiecare concurent a strălucit pe scena bucătăriei „MasterChef”.

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/concurs-masterchef460.jpg

Mulţi dintre ei au continuat să gătească şi după încheierea show-ului, unii şi-au luat diplome de bucătari şi chefi, cum este cazul lui Sidia Sissoko, alţii lucrează în bucătăria unuia dintre juraţii Chefi (Alex Petricean sau Bogdan Alexandrescu), unii străbat ţara în lung şi-n lat şi îi delectează pe români cu spectacole culinare – câştigătorul Petru Buiuca, finalista Mimi Nicolae, Alex Teacher Cîrţu, Mehrzad Moghazedi, Iris Lungu.

Fiecare dintre foştii concurenţi este dornic să ducă mai departe experienţa „MasterChef” care le dă acum ocazia să pună în aplicare visuri dintre cele mai măreţe, cum ar fi o afacere proprie, un site cu reţete, platforme online de cooking, cărţi de bucate, show-uri publice de gătit.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.