Concert extraordinar oferit de Lady Gaga în Piaţa Constituţiei

Zeci de mii de fani, de la cei mai tineri până la cei în vârstă, au fost încântaţi joi, 16 august 2012 seară de spectacolul extraordinar susţinut de la Lady Gaga în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Îmbrăcaţi în ţinute care de care mai excentrice, plecând de la simple tricouri de plasă până la peruci în toate culorile curcubeului şi machiaje stridente sau complicate, tinerii au fost cei care au aşteptat-o cu cea mai mare nerăbdare pe artistă.

În jurul orei 18,30 Lady Gaga a apărut într-un colţ al scenei şi şi-a salutat fanii care au avut prevederea să se posteze pe locurile cele mai bune încă de la primele ore.

Show-ul a început la 20,45. Lady Gaga a apărut pe una dintre porţile castelului gotic construit pe scenă, înconjurată de dansatori, călare pe un cal format de doi dintre tinerii din trupă. Prima piesă pe care a interpretat-o a fost „Highway Unicorn” (Road To Love), întâmpinată cu ropote de aplauze şi strigăte.

„România! Bucureşti, tu eşti viitorul! Ridicaţi mâinile, pentru că voi sunteţi born this way”, a spus Lady Gaga înaintea celei de-a doua piese din spectacol, „Born This Way”.

Lady Gaga şi-a schimbat ţinutele aproape la fiecare melodie, de la o rochie de regină, la una care aducea aminte de rochia făcută din carne.

Dintre piesele care au putut fi ascultate nu au lipsit „Bad Kids”, „Judas”, „Just Dance”, „Love Game”, „Americano”, „Paparazzi”, piese interpretate de Lady Gaga la pian, precum „Princess Die” ori „You and I” şi bineînţeles melodiile cele mai cunoscute de fani, precum „Bad Romance”, Telephone”, „Poker Face”, „Alejandro”.

Mesajul pe care cântăreaţa l-a transmis la finalul piesei „Bad Romance” a stârnit hohote de râs în rândul spectatorilor. „Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creaţie a guvernului vostru. Sunt voi. Împărţim aceleaşi vise, acelaşi viitor. Suntem asemănători. Sunt tot ceea ce iubiţi la voi şi ceea ce urâţi. Voi m-aţi creat”, a spus artista.

Din spectacol a făcut parte şi o plimbare pe motocicletă cu steagul României prins la spate iar coregrafiile au fost care mai de care mai ciudate şi mai frumoase.

„Înainte să începem, vreau să vă uitaţi la frumosul palat din spate. Să vă sărbătoriţi oraşul”, a spus Lady Gaga înaintea piesei „Poker Face”.

Două aproximativ două ore de la începutul concertului, ea a anunţat şi ultima piesă. „Atâta iubire şi inspiraţie de la voi în seara asta, little monsters! Aceasta este ultima piesă”, a spus Lady Gaga înaintea melodiei „Scheise”.

Chemată la bis, Lady Gaga a revenit pe scenă pentru încă două melodii: „The Edge of Glory” şi „Marry The Night”.

Înaintea ultimei piese, artista a invitat pe scenă o fetiţă, care, cu ochii în lacrimi, s-a plimbat pe pasarelă cu Lady Gaga de mână. Pe scenă a fost urcat şi un băieţel. „Aş vrea să fi putut să vă iau pe toţi pe scenă”, a spus Lady Gaga. La final, artista a plecat în culise împreună cu cei doi copii.

Concertul, care face parte din turneul „The Born This Way Ball”, s-a încheiat la ora 23,00, după două ore şi 15 minute.

Următorul concert Lady Gaga este programat sâmbătă, la Viena.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.