Fiica cea mai mare a preşedintelui rus Vladimir Putin a născut în Bulgaria

Media bulgare au relatat în ajun că Maria, fiica cea mai mare a preşedintelui rus Vladimir Putin, a născut un băieţel. Naşterea a decurs în cea mai mare secretomanie, astfel încât informaţi nu a fost nici infirmată, nici confirmată, potrivit site-ului rusesc Ura.ru.

Cel care primul a difuzat informaţia a fost portalul bulgar btvnews.bg, în schimb canalelor media ruse le-a fost recomandat să nu difuzeze informaţii despre naşterea copilului.

Potrivit jurnaliştilor de la Sofia, naşterea a avut loc la 15 august într-o clinică dintr-un oraş bulgar. Copilul a fost adus pe lume prin cezariană. Preşedintele rus şi-ar fi vizitat deja fiica. Mama şi copilul se simt bine.

În luna aprilie a.c., apăruse informaţia potrivit căreia fiica mai mică a liderului de la Kremlin, Ekaterina (26 de ani) urma să se mărite cu fiul unui amiral sud-coreean. Despre Maria (27 de ani) presa britanică a scris că ar avea relaţii cu un cetăţean olandez, cu funcţii importante în diferite subsidiare ale concernului Gazprom în Occident.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.