Victor Ponta: Mona Pivniceru nu-şi va retrage cererea de demisie din CSM

0

Premierul Victor Ponta a declarat joi, 16 august 2012, seara, la Slatina, că nu va retrage cererea făcută către CSM de aprobare a detaşării judecătorului Mona Pivniceru pentru a ocupa funcţia de ministru al Justiţiei, că a discutat cu aceasta şi ştie că nu îşi va retrage cererea de demisie din CSM.

„Ştiu că nu renunţă. Asta mi-a spus mie. Deci nu-şi va retrage cererea de demisie din CSM. Nu, nu şi-o va retrage şi implicit nici eu nu-mi retrag cererea către CSM de a aproba detaşarea domniei sale”, a spus primul ministru Victor Ponta, răspunzând unei întrebări în acest sens.

Victor Ponta a afirmat că şi preşedintele suspendat, Traian Băsescu a avut cuvinte de apreciere faţă de judecătorul Mona Pivniceru.

„Pot să vă spun că şi domnul preşedinte suspendat Traian Băsescu a avut numai vorbe de bine despre doamna Mona Pivniceru. Sigur, trepăduşii domnului Băsescu de prin presă vor încerca s-o acopere cu noroi. Dar noi ne-am obişnuit în această perioadă. Noi trebuie să construim ceea ce a distrus regimul Traian Băsescu. Iar ei or să arunce cu noroi în noi. Deja ştim lucrul acesta. Dar, după cum aţi văzut, opt milioane şi jumătate de români nu se mai lasă păcăliţi de noroaiele pe care le aruncă oamenii d-lui Băsescu şi au venit la vot şi cred că şi în noiembrie vor veni la vot. Gândiţi-vă că, dacă cei care au venit acum la vot vor vota în noiembrie pentru USL, înseamnă că vom avea o majoritate de 80%. Pentru că în realitate în România votează de obicei 10 milioane de oameni. N-au votat mai mult de 11 milioane niciodată”, a conchis Ponta.

Acesta a participat joi seara, la Slatina, la o întâlnire cu activul USL, la care au fost prezenţi primarii din judeţ care fac parte din partidele care formează USL, dar şi primari de la alte partide, cum este cazul primarului PP-DD din Deveselu, Ion Aliman.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.