Morar şi Kovesi ar trebui schimbaţi din funcţii când le expiră mandatele

Preşedintele interimar, Crin Antonescu a afirmat vineri, 17 august 2012, seară că Laura Codruţa Kovesi şi Daniel Morar ar trebui schimbaţi din funcţii atunci când le expiră mandatele nu numai pentru că acţiunile Parchetului „sunt discutabile” dar şi pentru că „în democraţie oamenii se mai schimbă”.

„În legătură cu domnul Daniel Morar (…), el şi-a terminat mandatele care conform legii puteau să-i revină. Este într-o prelungire pentru că nu s-a făcut o propunere din partea Ministerului Justiţiei şi sper cât de curând să se facă propunerea şi să avem şi un ministru de justiţie cu normă întreagă, e şi dorinţa premierului după cum aţi văzut”, a spus Antonescu la Realitatea Tv.

În legătură cu Laura Codruţa Kovesi, el a spus că mandatul acesteia expiră în septembrie.

„O să vă spun foarte sincer că eu personal cred că da, ministrul Justiţiei şi bineînţeles preşedintele, cine va fi, trecând prin CSM care discută, avizează propunerile respective, trebuie să se gândească foarte serios la noua formulă. Nu numai pentru că aşa cum spuneam multe dintre acţiunile Parchetului sunt discutabile, dar pentru că aşa e viaţa în democraţie şi în aceste instituţii ca şi în Parlament, la guvernare, oamenii se mai schimbă”, a spus Antonescu.

Citește și
1 Comentariu
  1. VINE, VINE...IGNATUL spune

    PTR. TOATE „MATRAPAZLACURILE„CE LE-AU FACUT, ACESTIA 2 SUS-MENTIONATI AR TREBUI ANCHETAI!……..RESTUL..D-ZEU CU EI PE ORIUNDE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.