Percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în contrabandă cu ţigări

Poliţiştii Servicului de Investigare a Fraudelor Sector 6, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 6, cu sprijinul echipajelor SPIR, au efectuat sâmbătă, 18august 2012, dimineaţa şase percheziţii în Bucureşti şi Ilfov pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în contrabandă cu ţigări.

Potrivit unui comunicat, până în prezent poliţiştii au găsit peste 300.000 de ţigarete, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. La percheziţii a fost găsită şi confiscată suma de 22.000 de lei, bani proveniţi din vânzarea ţigărilor.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, ofiţerii de investigare a fraudelor au desfăşurat în seara zilei de vineri alte trei percheziţii în Bucureşti.

Membrii grupării aduceau ţigările din Republica Moldova, le depozitau în locaţii din judeţul Ilfov, apoi le distribuiau unor persoane care aveau rolul să le comercializeze în Municipiul Bucureşti, în special în zona pieţelor din sectorul 6.

La sediul Serviciul de Investigare a Fraudelor – Sector 6 Poliţie au fost conduşi pentru audieri mai mulţi membrii ai grupării, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a activităţii lor infracţionale.

Doi dintre membrii grupării au primit ordonanţe de reţinere şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.