Sute de brazilieni au stat patru zile la coadă pentru a cumpăra bilete la un concert Lady Gaga

Echipaţi cu scaune sau stând direct pe jos, dar înarmaţi în primul rând cu răbdare, sute de fani ai starului pop Lady Gaga au stat patru zile la coadă pentru a-şi cumpăra bilet la concertul pe care artista îl va susţine în noiembrie la Rio, transmite AFP.

Biletele au început să fie puse în vânzare vineri, 17 auugust 2012, dimineaţă la Citybank Hall, în cartierul Barra da Tijuca (zona vestică), însă tinerii s-au aşezat la coadă încă de luni, relatează site-ul G1 al Globo.

„Mi-am luat periuţa de dinţi şi haine de schimb pentru că ştiam că voi sta aici încă de luni”, a spus o tânără.

Lady Gaga, devenită la sfârşitul lunii mai prima persoană care a depăşit pragul de 25 de milioane de abonaţi pe Twitter, va susţine un concert într-un parc din Rio şi, două zile mai târziu, un alt spectacol pe un stadion din Sao Paulo.

Un număr de 90.000 de bilete au fost puse la vânzare la preţuri cuprinse între 90 şi 375 de dolari (studenţii beneficiază de o reducere de 50%).

Pentru a evita tumultul şi confuzia la deschiderea caselor de bilete, o studentă, Larissa Mamed, a făcut lista persoanelor din faţa sa: ‘Sunt 190 de nume, însă nu este nicio problemă. Facem totul pentru ca fiecare să cumpere un bilet şi să-şi realizeze visul’, a explicat ea.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.