EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Domnul Fuia îşi încearcă şansa cu un partid agrarian

0

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a afirmat luni, 20 august 2012, că l-a descurajat pe fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, în intenţia sa de a-şi crea un partid agrarian, intenţie despre care şi-a informat colegii de mai multe săptămâni.

„Domnul Fuia ne-a spus unora dintre membrii BPN de mai multe săptămâni că are de gând să creeze o platformă agrariană, un partid agrarian şi, personal, l-am descurajat. Eu nu cred că în acest moment, mai ales cu trei luni înainte de alegeri, e un moment bun pentru a întemeia partide. Eu, personal, sunt foarte sceptic şi i-am spus-o şi domnului Fuia foarte direct, în privinţa posibilităţii de a fonda un partid în acest moment şi a se prezenta peste trei luni în faţa alegătorilor. Dar, în fine, fiecare îşi încearcă şansa şi dacă domnul Fuia este convins că acesta este drumul pe care l-a apucat, asta este”, a declarat Cristian Preda.

Pe de altă parte, el nu crede că „o persoană care pleacă din PDL se va întoarce (n.r. – în Alianţa de dreapta pe care PDL doreşte să o încheie cu PNŢCD şi Noua Republică) peste două săptămâni cu un partid nou”.

„Trebuie să spunem însă că domnia sa nu s-a răzvrătit în faţa partidului, a considerat că este momentul să fondeze un partid agrarian. Personal, ca şi alţi membri ai PDL, ai BPN, sunt foarte sceptic în această privinţă, dar nu avem cum ţine pe cineva în interiorul PDL”, a spus Preda.

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a susţinut duminică, într-o conferinţă de presă, că nu crede că fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia va pleca din PDL. ”Nu cred că pleacă din partid. Nu ştiu ce motiv ar avea”, a declarat Boureanu cu privire la acest subiect.

De asemenea, el a afirmat că fostul ministru a susţinut, zilele trecute, la sediul central al PDL, o conferinţă de presă.

Potrivit unor informaţii apărute în presă, Stelian Fuia şi-ar fi prezentat demisia din PDL.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.