Energia orgonică, esenţială pentru sănătatea oamenilor

– La începutul anilor ’30 un doctor a detectat şi măsurat existenţa energiei eterice (energia vieţii, chi), pe care a numit-o orgonică. Potrivit Undergroundhealthreporter.com, el a descoperit şi că aceasta are o importanţă semnificativă pentru sănătatea oamenilor.

Medicii din Vest au negat ideea că oamenii sunt susţinuţi de forţe ale vieţii invizbile, sau de energia pranică, pe care chinezii o denumescc chi.

Scepticii consideră că aceste noţiuni sunt mai degrabă fantezii spirituale, în ciuda dovezilor aduse de către oameni de ştiinţă apreciaţi, cum ar fi Albert Einstein, care susţinea că aceste forţe vitale chiar există. Însă vesticilor nu le place să creadă în ceva ce nu poate fi cuantificat şi nici înţeles din punct de vedere raţional.

 

Cum arată forţa vitală privită la microscop?

În anii ’30 Sigmund Freud considera că modul în care oamenii îşi exprimă emoţiile şi sexualitatea este o reflecţie directă a acelui “ceva” energetic care există în interiorul lor.

Dr. William Reich a extins teoria lui Freud şi a identificat prin intermediul unei observaţii măsurabile ce reprezintă exact acel “ceva”. El a dovedit că această energie biologică se poate vedea la microscop şi a denumit-o energie orgonică. Are culoarea albastru strălucitor şi înconjoară fiecare celulă, ţesut şi organ viu.

Continundu-şi cercetarea, dr. Reich a observat că aceste câmp de energie albastră emană din fiecare animal, om, plantă, sau chiar munte. Fiecare are o aură albastră pe care o poartă pretitundeni.

Observaţiile dr. Reich au fost prezentate cu câţiva ani înainte ca primele fotografii făcute din satelit să arate că energia albastră înconjoară chiar şi pământul.

Încercând să valorifice puterea energiei orgonice, dr. Reich a construit un acumulator de energie orgonică, al cărui rol era acela de captare a energiei vitale din atmosferă.

S-a dovedit că acest dispozitiv unic încarcă seminţele cu energie fortifiantă, grăbind astfel creşterea plantelor. De asemenea, se pare că accelerează vindecarea arsurilor, a tăieturilor şi a altor răni, fiind capabilă şi de a reprima simptomele unor boli cronice precum cancerul. Pacienţii au folosit acumulatorul pentru a prelua energia orgonică în inimă şi plămâni. Per ansamblu, dispozitivul a avut un efect sănătos asupra sângelui, ţesuturilor şi organelor subiecţilor.

Dr. Reich urmărea şi descoperirea unei modalităţi de a detoxifia deşeurile radioative. El dezvoltase şi o metodă de influenţare a condiţiilor meteorologice bazate pe această energie biologică.

 

De ce nu am auzit de energia orgonică?

Din nefericire, americanii şi-au făcut un obiectiv în a suprima diseminarea metodelor de vindecare naturale şi au lansat un atac masiv asupra dr. Reich şi a studiilor sale. În 1955, FDA (organul care se ocupă de reglementarea alimentaţiei în Statele Unite) a ordonat ca toate cărţile şi jurnalele lui să fie interzise şi arse, iar el a fost trimis la închisoare pentru un delict tehnic.

Condamnarea a fost similară cu cea a lui Galileo Galilei pentru ideea sa radicală că soarele ar fi centrul universului. S-a demonstrat într-un final că ideile sale îndrăzneţe sunt corecte, la fel cum oamenii de ştiinţă le confirmă permanent la nivel global pe cele ale dr. Reich.

 

Cum ne îmbunătăţeşte energia orgonică sănătatea?

Oamenii de ştiinţă au descoperit cât de sensibil este organismul nostru la stresul geopatic. Atunci când energia câmpului magnetic este redusă, ca rezultat al impactului cu toxine, chimicale şi fertilizatori, ne este afectată energia vitală. De exemplu, stresul geopatic reduce nivelul de melatonină, cauzând tulburări de somn şi depresie.

Cercetătorii au mai aflat că energia orgonică poate neutraliza efectele dăunătoare ale stresului geopatic şi poate ajuta la vindecarea multor boli. Este de asemenea utilizată pentru protecţia faţă de radiaţiile electromagnetice periculoase provenind de la aparatele electrocasnice, telefoanele mobile sau a computerelor.

 

Beneficiile energiei orgonice:

•    Elimină toxinele, otrăvurile şi radiaţiile din aer
•    Reduce problemele de respiraţie, în special cele asociate astmului
•    Susţine sănătatea naturală, un nivel energetic optim şi starea de bine
•    Previne durerile de cap şi migrenele
•    Reduce impactul negativ al semnalelor Wifi
•    Îţi îmbunătăţeşte sănătatea per ansamblu

Traducere şi editare: Cătălina Rusin

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.