Crin Antonescu: Eu şi PNL vom respecta decizia CCR; este o hotărâre nedreaptă; nu mă retrag din politică

1
Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, marţi, 21 august 2012, că atât el, cât şi membrii PNL vor respecta decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) privind referendumul din 29 iulie.

”Cursul procedurilor care urmează va fi parcurs, nimeni nu pune la îndoială respectarea hotărârii CCR. Considerăm hotărârea nedreaptă pentru că ignoră o majoritate reală a cetăţenilor care ar fi trebuit să constituie cvorumul. (…) CCR a refuzat să ia act că cel puţin peste 2 milioane de alegători români nu puteau figura în listele permanente şi nu puteau fi luaţi în calcul la cvorum”, a explicat Crin Antonescu, într-o declaraţie de presă la sediul PNL.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, marţi, că nu va ieşi din viaţa politică, precizând că, de fapt, Traian Băsescu a fost demis în realitate de votul românilor.

”Nu mă retrag din politică, pentru că Traian Băsescu a fost demis în realitate, pe fond, de majoritatea cetăţenilor români. (…) Astăzi rămân şi eu şi PNL în serviciul oamenilor care sunt nedreptăţiţi (…) care şi-au spus cuvântul şi care şi l-au spus copleşitor. Eu nu fug în faţa combinaţiilor de putere pe care Traian Băsescu le face”, a punctat Antonescu.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. ada spune

    un mincinos ca si Ponta , nu sunt credibili , nu-si respecta promisiunea .ne-au bagat in haos ! atat au facut usl.Sa accepte infrangerea ,si sau cheltuit bani degeaba ptr. pofta lor .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.