Fostul soţ al lui Amy Winehouse a ieşit din comă, dar mama lui este îngrijorată

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse, a ieşit din comă, dar mama lui este în continuare îngrijorată. „Vreau să-mi văd mama”, au fost primele cuvinte ale lui Civil după ce a ieşit din coma în care căzuse de două săptămâni, după ce a înghiţit o mare cantitate de alcool şi droguri.

Fosta soacră a lui Amy Winehouse a mers la fiul său, care i-a cerut să-l ducă acasă, scrie 20minutes.ch.

Când s-a întors de la spital, Georgette Civil a dat un interviu în Daily Mail, în care vorbeşte despre fiul ei. „Blake îşi dă seama că este bărbatul cel mai urât de pe pământ. Ştie că oamenii îi reproşează moartea lui Amy şi-i este foarte greu să suporte acest lucru. Nu vreau să-l scuz pe fiul meu, dar Amy şi-a ales propria soartă. La fel ca Blake. N-au încetat să se iubească şi, după divorţ, se întâlneau în secret. Dacă Amy ar mai fi fost în viaţă, sunt sigură că ar fi fost acum la căpătâiul lui”, spune Georgette Civil.

Ea speră ca, după comă, fiul ei să fie în sfârşit conştient de gravitatea situaţiei în care se află: „Sper că acestă experienţă care l-a dus atât de aproape de moarte să fie electroşocul de care avea nevoie ca să-şi schimbe viaţa. Cel care trebuie să vrea să o schimbe este el, eu nu o pot face în locul lui.”

Este greu de crezut că acest lucru va fi uşor, cunoscând puterea dependenţelor britanicului de 30 de ani. „Încerc să-mi imaginez un viitor mai bun pentru Blake, dar este greu pentru că îl domină drogurile, care-i distrug cele mai bune laturi ale personalităţii…În cele mai întunecate momente ale mele, îmi spun uneori că ar fi fost mai bine să moară. Nu pentru că nu-l iubesc, ci pentru că adesea nu văd nicio ieşire din tulburările sale”, a adăugat mama lui Blake Civil

După ce a ieşit din comă, Blake a asigurat-o pe mama lui că nu a încercat să se sinucidă, ci că a fi fost victima unei supradoze accidentale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.