Delegaţia Permanentă şi CNEx se reunesc pe 6 septembrie pentru a analiza rezultatele la locale şi la referendum

Biroul Politic Central al PNL a convocat pe 6 septembrie Delegaţia Permanentă şi Comitetul Naţional Executiv pentru a discuta rezultatul alegerilor de la locale şi de la referendumul privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu, a anunţat miercuri, 22 august 2012, seară vicepreşedintele PNL Mihai Voicu.

„Delegaţia Permanentă şi Comitetul Naţional Executiv au fost convocate pentru data de 6 septembrie, la Bucureşti, având pe ordinea de zi inclusiv o analiză a rezultatelor de la alegerile locale şi de la referendumul pentru demiterea preşedintelui din fiecare filială în parte”, a declarat Voicu.

De asemenea, el a precizat că pe 3 septembrie, la ora 12,00, au fost convocate grupurile parlamentare reunite ale PNL, pentru a discuta priorităţile legislative.

În plus, conducerea PNL a stabilit prin vot reprezentanţii în Birourile permanente ale celor două Camere în sesiunea viitoare.

Astfel, în Biroul permanent al Senatului, în afară de funcţia de preşedinte, ocupată de Crin Antonescu, PNL va mai ocupa două poziţii, conform algoritmului: vicepreşedinte, prin Dan Radu Ruşanu şi chestor, prin Ioan Ghişe.

La Camera Deputaţilor, PNL va avea trei poziţii în Biroul permanent: vicepreşedinte, în care este propusă Alina Gorghiu, chestor, prin Dan Motreanu şi secretar, prin Cristian Buican.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.